Εξωτερικες Ρολοκουρτινες

Πλήρης προστασία από τον ήλιο και τα αδιάκριτα βλέμματα

Τι πρεπει να γνωριζετε

Επιλέγετε εσείς το χρώμα και τον τύπο του πανιού για τις ρολοκουρτίνες σας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας: ανθεκτικότητα στην υπεριώδη ακτινοβολία, αξιοπιστία, συντήρηση, παρουσία συσκευής (καλύτερη ανθεκτικότητα στην κακοκαιρία), σκιά ή διαφάνεια του φωτός, κ.λπ. Αποκτήστε μια λύση στα μέτρα σας

Επιλογη των ρολοκουρτινων σας

Υπάρχουν δύο είδη συστημάτων, τα οποία κατευθύνουν τις ρολοκουρτίνες

rolokourtines

Τα πλεονεκτήματα των ρολοκουρτίνων με μηχανισμό της Somfy

 

ρολερΟι ρολοκουρτίνες ανοίγουν και κλείνουν γρήγορα
ρολερ

Ομαλή λειτουργία

Το πανί προστατεύεται και διαρκεί περισσότερο

  ρολερ

  Διακριτική εγκατάσταση στο μπροστινό μέρος του κτιρίου σας

  Συμπαγής συσκευή κινητήρα

  Είστε έτοιμοι για ένα πλήρως συνδεδεμένο σπίτι με τεχνολογία home-motion.
  Για άνετη ατμόσφαιρα

  Ο διακόπτης φωτισμού με ρυθμιστή έντασης (dimmer) σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το επίπεδο φωτισμού στην πέργκολα ή τον κήπο σας. Δεν χρειάζεται να διακόψετε τις δραστηριότητές σας για να τον ανάψετε ή να τον σβήσετε. Είναι έξυπνο και είναι και πρακτικό!

  Για καλύτερη προστασία από τον ήλιο

  Ο ασύρματος αισθητήρας ήλιου μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα στην πέργκολα ή στην πρόσοψη του κτιρίου για να προστατεύει αυτόματα τα έπιπλα του κήπου και της πέργκολας σας, καθώς και την εσωτερική σας επίπλωση από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες.

  Με την αυτοματοποιημένη πέργκολά σας και τα αντίστοιχα αξεσουάρ, σκεφτείτε τον οικιακό αυτοματισμό. Παρέχει μέγιστη άνεση για τη βεράντα σας.

  Ενσωματωμένη νοημοσύνη

  Η πέργκολα με τεχνολογία ραδιοκυμάτων της Somfy προσθέτει μια πινελιά ευφυΐας στο σπίτι σας! Μόλις εγκατασταθεί το πρώτο προϊόν, όλα μπορούν να αλλάξουν: προσθέστε ένα τηλεχειριστήριο, ομαδοποιήστε την πέργκολά σας με άλλα προϊόντα Somfy, εγκαταστήστε μια συσκευή Tahoma για να διαχειρίζεστε το σπίτι σας από τον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το smartphone σας και ακόμα περισσότερα.

  ΓΚΑΛΕΡΙ

  Δείτε μερικες απο τις δουλειές μας

  ΡΟΛΕΡ
  ΡΟΛΕΡ
  ΡΟΛΕΡ
  ΡΟΛΕΡ
  ΡΟΛΕΡ